top of page

SYKin uusi asiantuntijavahvistus - tutustu uuteen konsulttiin!

Suomen Yrityskehityksen tiimi kasvaa taas!


Liiketoimintaympäristön vaatimusten kasvaessa yrityksillä on jatkuvasti kasvava tarve kehittää omaa toimintaansa ja vahvistaa nykyistä tilannettaan. Haluamme auttaa yrityksiä näiden haasteiden edessä, jonka vuoksi pyrimme myös vahvistamaan myös omaa asiantuntijatiimiämme.


Helmikuun lopussa Suomen Yrityskehityksen riveihin liittyi uusi asiantuntija, Kimmo Jantunen. Kimmo on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja väitöskirjatutkija. Hänellä on vahva ja monipuolinen tausta liikkeenjohdon eri tehtävistä – kokemusta löytyy esimerkiksi talous-, hallinto- ja toimialajohdon tehtävistä. Työkokemuksen kautta tutuimpia toimialoja ovat vähittäiskauppa, mukaan lukien auto- ja rautakauppa sekä hotelli- ja ravintola-ala.


Kimmolla on myös vankka osaaminen hallitustyöstä ja hän toimii tällä hetkellä 11 eri yrityksen hallituksessa Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Hallitustyöskentelyn kautta ovat tulleet tutuiksi myös muun muassa kuljetus- ja logistiikkatoimiala sekä hoivapalvelut.


Kimmon osaamisalueisiin kuuluvat talous- ja rahoitusasioiden ohella mm. strategiatyö ja henkilöstöhallinto sekä erilaiset kehityshankkeet – asiantuntijuutta löytyy siis laajasti erilaisista toiminnoista, toimialoista sekä toimenkuvista.


SYK toivottaa uuden asiantuntijamme lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!
Kimmo Jantunen, KTM, yMBA, HHJ

kimmo.jantunen@yrityskehitys.com

+358 45 187 9833Comments


bottom of page