top of page

Syysterveisiä SYKiltä!

Syksy pyörähti käyntiin vauhdilla ja syyskuu vierähti ohi silmänräpäyksessä. Pääsimme käynnistelemään kesän jäljiltä arkea uusien ja jo entuudestaan tuttujen työntekijöiden, konsulttien sekä asiakkaiden kanssa.


Syyskuun kohokohtina avasimme myös tapahtumakauden. Olemme mukana useiden toisistaan hyvin erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja toteutuksessa - näissä saadaan aikaan hyviä keskusteluja ja päästään tapaamaan toinen toistaan mielenkiintoisempia yrityksiä ja henkilöitä.Kansainvälisten brändien rakentamisen maailmassa


Kuukauden ensimmäinen tapahtuma oli Keski-Suomen Nuorten Yrittäjien DOERS:in kanssa yhteistyössä järjestetty tilaisuus, jossa pääsimme pohtimaan brändien rakentamisen saloja. Paikalla oli mielenkiintoisia puhujia ja mahtava joukko kansainvälistymisestä kiinnostuneita kuulijoita. 

Syksyn ensimmäinen rahoituspaneeli

Olemme järjestäneet rahoituspaneeleja vuodesta 2012 lähtien ja tänä vuonna toteutamme tapahtumaa yhteistyössä Yritystehtaan kanssa. Ensimmäinen rahoituspaneeli sujui erittäin mallikkaasti ja kolme rahoitusta etsivää kasvuyritystä pääsi pitchaamaan suoraan rahoittajille ja sijoittajille.


Rahoituspaneeleja järjestetään säännöllisesti parin kuukauden välein koko vuoden ajan, jotta mahdollisimman moni rahoitusta kaipaava yritys pääsee mukaan.
 

Syyskuun aikana pidimme myös Helsingin toimistolla kansainvälistymisklinikkaa naapuritoimistojen avuksi ja Ruotsin puolella osallistuimme erilaisiin tapahtumiin. Kiirettä on siis pitänyt – ja hyvä niin!


Lokakuu aloitetaan samalla tahdilla ja heti ensimmäisellä viikolla kokoonnumme yhteen tiimipäivien merkeissä. Samoihin aikoihin myös Monialainen kuntoutus -kehitysohjelma etenee pilotointivaiheeseen - tästä kerromme myöhemmin lisää.


Tapahtumia on myös lokakuussa ja 23.-24.10. meidät löytää Kasvu Open karnevaaleilta.
Tapahtumat tuovat toki oman piristyksensä syksyn viileneviin ilmoihin, mutta arkea pyöritetään yhä samalla innolla kuin aina ennenkin asiakasprojektien parissa.


Käyhän siis tutustumassa palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä, jos yrityksenne kaipaisi uutta virtaa ja asiantuntijan näkökulmaa kehityshaasteiden taklaamiseen.

Tulemme apuun enemmän kuin mielellämme!


Energistä syksyä kaikille, ei anneta pimenevien päivien hidastaa menoa!Syysterveisin,

Suomen YrityskehitysVille Viljanmaa Laura Tuominen

Palvelupäällikkö Key Account Manager

040 729 3342 040 842 3506Comments


bottom of page