top of page

Valmet Venture Program –yritykset Rahoituspaneelissa 26.4.

Suomen Yrityskehitys Oy:n Rahoituspaneeli järjestettiin Jyväskylässä 26.4.2017. Tilaisuudessa liiketoimintaansa ja kasvusuunnitelmiaan esitteli viisi eri vaiheissa olevaa yritystä.


Tällä kertaa mukana oli kaksi Valmetin Paperit-liiketoimintayksikön Venture Programiin valittua ja ohjelman läpikäynyttä yritystä - SP stainless Oy ja Jotex Works Oy. Rahoittajien puolelta saatiin positiivista palautetta yritysten rahoituskelpoisuudesta.


”Finnvera on valmis tarjoamaan tämän kaltaisille, kannattavasti toimiville yrityksille monia erilaisia kasvuun tarvittavia rahoitusratkaisuita. Mahdollisia kasvun rahoitusratkaisuita niin koti- kuin vientimarkkinoita varten voivat esimerkiksi olla vakuudettomat käyttöpääomalainat”, totesi Finnveran Tiina Routti.Valmet Venture Programin läpikäynneille yrityksille on ohjelman aikana rakennettu yksilölliset ja toteuttamiskelpoiset kasvu- ja kehittämissuunnitelmat. Apua on tarjottu myös konkreettisessa kehittämistoimien toimeenpanossa. Kehittämisalueita ovat olleet mm. strategian kehittäminen, rahoitus- ja riskinsietokyvyn parantaminen sekä kannattava kasvu. Kehittämistyötä jatkettiin Rahoituspaneeli-valmisteluiden yhteydessä, jotta jokainen yritys sai hyvät lähtökohdat rahoittajille esittäytymiseen.


Rahoituksen hankkimiseen apua tarvitsevien yritysten ohjelma huipentuu Rahoituspaneeli-tilaisuuteen, jossa kasvuhakuiset yritykset saavat loistavan tilaisuuden toimintansa esittelemiseen erilaisille rahoittajille. Rahoituspaneelin jälkeen yritykset saavat suoraa palautetta rahoittajilta, sekä yksilöllisen, rahoittajilta kootun palautteen Yrityskehitykseltä pian tilaisuuden jälkeen.


Muita tilaisuuteen osallistuneita yrityksiä olivat Belightful Design Oy, Synesa Solutions Oy ja Crazy Town Oy.


Seuraava Yrityskehityksen Rahoituspaneeli järjestetään Helsingissä 31. toukokuuta 2017. Ohjelmassa on myös heinäkuussa kolmatta kertaa järjestettävä Jyväskylä Business Rally. Valmet Venture Programin yrityksiä näemme Rahoituspaneeleissa vielä tämän vuoden aikana.

Kommentare


bottom of page