top of page

Älyhoiva-ohjelma valmistautuu kaupallistamiseen - Lukoton mobiilisovellus valmiina toimintaan

Vankkaa terveys- ja hoiva-alan osaamista vastaamaan Älyhoivan kaupallistamisesta


Yhteistyö Älyhoiva-kumppaneiden välillä tiivistyy tuotteiden ja palveluiden kaupallistamista valmisteltaessa. Viimeisimmät workshopit ovat keskittyneet Suomen Yrityskehityksen ja Kotidatan johdolla yritysten välisen Älyhoiva-palvelukokonaisuuden hiomiseen.

Älyhoiva-ohjelman kaupallisena johtajana toimii ja kaupallistamisesta vastaa Suomen Yrityskehityksen Harri Turunen. Harrilta löytyy kokemusta yli 20 vuotta alan suurimpien ja toimialansa johtavien finanssi-, terveys- ja hoivapalveluyritysten erilaisista johdon tehtävistä.


Älyhoiva-verkkosivut avattu


Älyhoiva-ohjelman kotisivut ovat avautuneet. Kotisivujen ylläpidosta vastaa Suomen Yrityskehitys. Tutustu Älyhoiva-ohjelmaan verkossa.


Lukoton mobiiliavaus mukana Älyhoiva-ohjelmassa


Lukottoman älypuhelimella toimiva sähköinen kulunhallintajärjestelmä mahdollistaa esim. hoivapalvelutoimijoille turvallisen pääsyn asiakkaiden asuntoihin ja erilaisiin yhteistiloihin ilman fyysisen avainnipun kantamista. Järjestelmä on mahdollista liittää olemassa oleviin lukkoihin.


Lukottoman ratkaisun arvo hoivapalvelutoimijoille ja vastaavasti niiden asiakkaille piilee turvallisuuden parantamisessa sekä palvelutoimijoiden työarjen tehostamisessa ja joustavammassa asiakaspalvelussa. Erilaisilla palvelutoimijoilla on aina mukanaan lukkoon sopiva avain, jota ei tarvitse reitin muuttuessa erikseen noutaa tai päivän päätteeksi palauttaa tiettyyn sijaintiin. Digitaalinen mobiiliavain poistaa myös avainnipun katoamisesta syntyvät riskit ja lukkojen uudelleensarjoittamisesta seuraavat kustannukset.Lukoton Experience Oy:n palvelujohtaja Ari-Pekka Hietala näkee Älyhoiva-markkinassa merkittävän mahdollisuuden kulunhallintajärjestelmille. Ennusteiden mukaan markkina kasvaa digitalisaation tuodessa uusia mahdollisuuksia asioiden edullisempaan ja tehokkaampaan hoitamiseen mm. hoivapalvelutoimijoiden arjessa. Markkinaan positiivisesti vaikuttava tekijä on myös terveys- ja hoivapalveluasiakkaiden määrän kasvu väestön ikääntyessä.


Hietala kertoo Lukottoman 112OVI -tuotteen merkittävistä eduista hälytystilanteissa:

"Jo nyt muutama pelastuslaitos ja varsinkin ensihoito käyttävät Lukottoman 112OVI –tuotetta, jolla päästään välittömästi sisään kerrostaloihin hälytystilanteissa. Minuutteja säästyy, kun oven avausta ei tarvitse odotella."


Tuote on nyt paketoitavissa Älyhoiva-toimijoiden kanssa ja siitä on mahdollista tehdä kansainvälinen menestystuote, joka oikeasti parantaa ihmisten ja erilaisten yritysten arkea!


Mukaan Älyhoiva-ohjelmaan?


Älyhoiva-ohjelmaan on valikoitunut mukaan alansa parhaita toimijoita. Uusia, kokonaisuutta täydentäviä yrityksiä haetaan mukaan jatkuvasti. Ohjelma on osa Suomen Yrityskehityksen laajempaa Smart Digital Home – ohjelmakokonaisuutta.


Lisätietoja ja haku ohjelmaan:


Seppo Laine, Suomen Yrityskehitys Oy

p. 050 573 4417

seppo.laine(at)yrityskehitys.com


Lisätietoja Lukoton Experience Oy:stä:


Ari-Pekka Hietala, Lukoton Experience

p. 040 702 1290

ari-pekka.hietala(at)lukoton.com

http://www.lukoton.net/

Comments


bottom of page