top of page

Verkostoitumisen iloa: Business Rally 2019 - IoT & Tulevaisuuden kuntoutus

Verkostoituminen, verkostoituminen, verkostoituminen. Jos tapahtuma pitäisi tiivistää kolmeen sanaan, olisivat ne nuo. Hyvää keskustelua, uusien ihmisten ja yritysten kohtaamisia sekä yhteistä ajanviettoa.


Torstaiaamuna käynnistettiin Business Rally 2019 - IoT & Tulevaisuuden kuntoutus -tapahtuman Peurungan upeissa tiloissa. Alkusanojen ja lyhyiden esittäytymisten jälkeen oli aika hypätä suoraan asiaan.

Heti alkuun kuultiin Venture Programien kuulumisista. Mukana olevat yritykset esittäytyivät ja yhteenvetona tuotettiin demo mahdollisesta ratkaisusta. Aamun käynnisti siis selkeä osoitus siitä, miten raikkaita ajatuksia ja toimivia konsepteja alan toimijoiden yhteistyö voikaan tarjota.Päivän aikana useampi yritys esittäytyi ja kertoi toiminnastaan laajemmin. Tämä synnytti mielenkiintoista keskustelua ja pohdintaa sekä erittäin hyviä vinkkejä yritykseltä toiselle.

Business Speed Networking osoittautui jatkona loistavaksi tavaksi varmistaa, että osallistujat pääsivät tapaamaan kaikki toisensa. Käyntikortit vaihtoivat omistajaansa, kun viiden minuutin juttutuokiot herättivät kiinnostusta sekä laajensivat osallistujien verkostoja.

Päivän virallisen osuuden päätteeksi napattiin vielä yhteiskuva tästä mielettömän upeasta joukosta. Iso kiitos osallistuneille - tästä on hyvä jatkaa syksyä kohti, uusien tuttavuuksien ja mahdollisuuksien kera.Illalla halukkaat jatkoivat vielä rallitunnelmiin Harjun EK:lle, jossa päästiin viihtymään muun rallikansan kanssa yleisestä tunnelmasta ja hyvästä säästä.


Perjantaina luvassa oli vielä lisää rallihuumaa, kun kaupunkiosuuden sijaan suunnattiin heti aamutuimaan Moksin EK:lle.Comentários


bottom of page