top of page

Yrityskehityksen vuosi 2018

Mitä liikkeenjohdon konsulttitoimisto ehtii saada vuodessa aikaiseksi? Ainakin satoja asiakaskohtaamisia ja kymmeniä onnistuneita projekteja, jotka jäävät helposti suurempien kohokohtien varjoon. Kiitokset siis vuodesta 2018 kaikille asiakkaillemme, kumppaneillemme ja kohtaamillemme yrittäjille!

Älyhoiva

Alkuvuodesta käynnistimme Älyhoiva-ohjelman, jonka tarkoituksena on yhdistää älykkäiden teknologiaratkaisuiden ja niiden ympärille rakentuvien palveluiden tuottajat. Ohjelman veturiksi lähti IT-tukipalveluita tarjoava Kotidata. Tällä hetkellä ohjelmassa ovat käynnissä ensimmäiset kuluttajapilotit.

Älyhoiva-ohjelmaa luotsaa maaliskuussa Yrityskehityksellä aloittanut terveys-, hoiva- ja hyvinvointisektorin kokenut ammattilainen Harri Turunen.

Toimipiste Tukholmaan!

Kansainvälistymiseen liittyvät palvelumme vahvistuivat ensimmäisen oman toimipisteen avauduttua Suomen rajojen ulkopuolelle Tukholmaan. Suomalaisten yritysten projektit Ruotsissa rullaavat sujuvasti – olisiko Ruotsin markkina kasvun paikka sinun yrityksellesi?

Jyväskylä Business Rally – kasvurahoitusta ja verkostoitumista

Neljättä kertaa yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa järjestetty Jyväskylä Business Rally kokosi yhteen niin ulkomaisia kuin kotimaisia rahoittajia sekä rahoitusta hakevia kasvuyrityksiä. Vuoden 2018 teemana oli terveys ja hyvinvointi.

Rahoituspaneeleita Yrityskehitys on järjestänyt vuosien varrella jo yli 30 kertaa.


Rahoittajat ja kasvuyritykset tapasivat rallien lomassa Yrityskehityksen sekä Business Jyväskylän järjestämässä Jyväskylä Business Rally 2018 -tapahtumassa.

Monialainen kuntoutus –projekti käynnistyi Jyväskylän Ammattikorkeakoulun kanssa

Loppuvuodesta Yrityskehitys ja JAMK allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Monialaisen kuntoutuksen kehittämishankkeesta. Hankkeessa hyödynnetään JAMK:n vahvaa alan osaamista ja Yrityskehityksen kaupallistamisresursseja. Yhteistyön tavoitteena on luoda uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua.

Smart city –konsortio Kiinassa

Suomalaisten yritysten Smart city –konsortio vieraili Kiinassa, ja kutsuttiin osallistumaan Yinchuanin smart city-pilotteihin. Yrityskehitys sai konsortion osana vastuulleen smart city yritysohjelmien (Venture Program) rakentamisen Suomessa.

Kiinnostuitko palveluistamme tai kehittämisohjelmista – haluaisitko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Älyhoiva- ja Monialainen kuntoutus –projektit

Smart city

Rahoitus & Rahoituspaneelit

Ruotsin markkina

Kommentarer


bottom of page