top of page

Jyväskylän kaupungin Yrityspalveluseteli pian haettavissa - SYK mukana palveluntuottajana

Yrityspalveluseteli on Jyväskylän kaupungin hanke, jonka avulla alueen pk-yritykset voivat kehittää toimintaansa ja edistää kasvuaan asiantuntijapalveluita hyödyntämällä. Yrityspalvelusetelin arvo on 5 000 €, josta yrityksellä on 20 % omavastuu. Teemoja, joihin Yrityspalveluseteliä voi hakea ovat myynti ja markkinointi, strategia ja johtaminen sekä kansainvälistyminen.


Yrityspalvelusetelillä rahoitetaan kehittämistoimenpiteitä, joilla nähdään olevan kauaskantoisia tuloksia yrityksen toiminnan kehittämiselle ja uudistamiselle. Nyt on siis oiva hetki oikeasti keskittyä yrityksenne haasteisiin ja ottaa härkää sarvista niiden ratkaisemiseksi.


Suomen Yrityskehitys on matkassa mukana palveluntuottajan asemassa, eli tuttuun tapaan yritysten kasvun kumppanina.


Asiakasyritys valitsee palveluntuottajansa itse, joten nyt on oiva tilaisuus tutustua myös meidän palvelutarjontaamme, jos se ei aiemmin ole tullut tutuksi käytännön tasolla.Myynti ja markkinointi

Myynnin ja markkinoinnin sparrausohjelmassa käymme läpi suurimmat ongelmakohdat ja menestystekijät, joiden avulla kunnostamme yhdessä yrityksenne suunnitelmat ja esimerkiksi tarjooman, tavoitteet ja työkalut – tarpeidenne mukaan. Palvelu on jaettu neljään osaan: kasvu ja asiakkuudet, tarjooma ja menestystekijät, markkinoinnin tavoitteet ja strategia sekä myynnin tavoitteet ja toimintamalli.


Myynnin ja markkinoinnin ohjelmalla avustamme yrityksenne myynnin uusiin korkeuksiin!Kansainvälistyminen


Haluatte siis toimia Suomen rajojen ulkopuolella? Autamme yritystänne rakentamaan toimivan kasvusuunnitelman, eli strategian kansainvälistymiseen. Strategian luominen auttaa tekemään kansainvälistymisprosessista hallitumpaa, jolloin myös riskit on helpompi välttää ja kannattavuus on varmempaa. Autamme kansainvälistymisessä, halusitte minne päin maailmaa tahansa.


Naapurimaamme Ruotsiin meillä on kuitenkin erityisosaamista paikallisen asiantuntijan muodossa. Ruotsi on osoittautunut hyvin toimivaksi ensiaskeleeksi kansainvälistymistä ajatellen. Asiantuntijamme avulla voimme tuottaa yrityksellenne asiakaslähtöisen markkinakartoituksen, jonka perusteella saatte aidon tuntuman uuteen kohdemarkkinaanne sekä paikallista ymmärrystä naapurimaamme todellisesta potentiaalista teidän yrityksellenne.Yrityksen strategia ja johtaminen


Avustamme mielellämme strategianne kirkastamisessa ja päivittämisessä – tarpeen vaatiessa autamme teitä rakentamaan vaikka täysin uuden strategian. Tavoitteiden selkeyttäminen ja suunnitelmallisuuden avulla pystytte huomioimaan riskit ajoissa ja saatte avaimet yrityksenne kannattavaan ja järjestelmälliseen kehittymiseen.


 

Lisätietoa löydät Business Jyväskylän sivuilta: http://businessjyvaskyla.fi/palvelut/yrityspalveluseteli


Kerromme mielellämme myös tarkemmin omasta palvelutarjonnastamme. Yhteystiedot löydätte alta.Kehittämisterveisin,

Suomen Yrityskehitys
Ville Viljanmaa Laura Tuominen

Palvelupäällikkö Key Account Manager

+358 40 729 3342 +358 40 842 3506


Comments


bottom of page