top of page

Tukholman toimipiste

Venture Development Nordic

Tukholman toimipisteemme on avattu loppukeväästä 2018. Toimimme Ruotsin markkinoilla nimellä Venture Development Nordic. Ruotsin markkinat ovat hyvä ensiaskel kansainvälisille markkinoille siirryttäessä.  Ruotsin edustajallamme on arvokas paikallinen ymmärrys Ruotsin markkinoista, kulttuurista, toimintatavoista sekä ihmisistä. Paikallisen resurssin käyttäminen kansainvälistymisessä parantaa uudella markkina-alueella onnistumisen todennäköisyyttä, mutta on myös taloudellisesti tehokkaampaa ja helpottaa käytännön toimenpiteiden suorittamista kohdemaassa. 

Esimerkkejä palveluistamme:

Kansainvälistymissuunnitelma

Onko liiketoiminnallasi kansainvälistymispotentiaalia? Tulevatko Suomen rajat vastaan nyt tai tulevaisuudessa? Markkina, kulttuuri ja bisneksen tekemisen toimintatavat poikkeavat maakohtaisesti toisistaan. Käytännön kautta kokemuksensa keränneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi nopeammin ja pienemmillä riskeillä kohti kansainvälistä liiketoimintaa.

Kansainvälistymissuunnitelma käynnistetään käymällä läpi yrityksesi nykytila – mikä toimii, mitä alueita tulee vahvistaa, ovatko resurssit riittävät. Riittääkö rahoitus? Onko osaaminen kunnossa kohdemaan valloittamiseksi?

Toteutamme vaiheistetun ja käytännönläheisen suunnitelman, jossa erilaiset toimenpiteet aikataulutetaan, resurssit tarkastetaan ja tehtävät vastuutetaan oikeille tekijöille. Pidämme huolen, että yrityksesi on valmis ponnistamaan kohti uusia markkinoita – kansainvälisen kasvun käynnistyttyä myös kotimaan bisnes voi hyvin.

Tunnistamme yhdessä segmentit ja asiakkaat sekä määrittelemme, mitä tuotetta tai palvelua kohdemarkkinaan tarjotaan. Huomioimme kriittiset menestystekijät, käymme läpi riskit ja teemme tarvittavat liiketoimintalaskelmat rahoitustarpeen määrittelemiseksi ja toiminnan kannattavuuden varmistamiseksi.

Hyvä lähtökohta kansainväliseen markkinaan laajentamiselle on, mikäli yritykselläsi on jo asiakas tai asiakkaita kotimaassa. Näin liikeideaasi on testattu käytännössä, ja sitä on tehokkaampaa lähteä jalostamaan ja monistamaan uusilla markkina-alueilla.

Markkinakartoitus

Onko tuotteillasi tai palveluillasi kansainvälistymispotentiaalia? Näkyykö tulevaisuudessa esimerkiksi Ruotsi, Keski-Eurooppa tai USA? Jos vastasit mielessäsi kyllä, tai vaikka et olisi asiasta vielä aivan varma, voimme auttaa.

Markkinakartoituksen tarkoituksena on tunnistaa kohdemarkkinassa piilevä potentiaali, kartoittaa toimintaympäristöä ja koota palautetta mm. asiakastarpeesta. Tavallisesti markkinakartoitus keskittyy asiakkaiden tunnistamiseen, markkinan koon ratkomiseen, kilpailutilanteen kartoittamiseen ja trendien hahmottamiseen.

Suuren arvon kartoitustyöhön tuovat kohdemarkkinoilla toimivat paikalliset resurssimme. Heidän toimestaan voimme mm. lähestyä yrityksesi potentiaalisia asiakkaita kohdemarkkinaan sopivalla markkinointiviestillä ja yhdessä luodulla kyselytutkimuksella.

Kontaktointiin perustuvan markkinakartoituksen tavoitteena on kerätä tietoa markkinasta, mutta ennen kaikkea saada palautetta markkinointiviestistäsi, tuotteestasi ja potentiaalisten asiakkaiden asiakastarpeesta sekä avata kiinnostavia myyntimahdollisuuksia. Usein kartoituksen jälkeen jatketaankin esim. paikallisten resurssiemme tukemilla myyntitapaamisilla.

Markkinakartoitus auttaa yritystäsi luomaan kuvan markkinasta ja kohdemaastasi toimintaympäristönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää – kansainvälistymiseen tähtäävä kartoitus määritellään aina asiakaskohtaisesti.

Go-To-Market -toteutus

Markkinan kartoittamisen ja huolellisen suunnittelun jälkeen kansainvälistyminen onkin tekemistä vaille valmis, vai onko? Kohdemarkkinoilla toimivat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme auttavat yritystäsi käytännön toteutuksessa eli tuotteesi saattamisessa markkinoille ja suunnitelmien toimeenpanossa.

 

Kohdemarkkinoilla toimivat paikalliset resurssimme ja markkinan ja kulttuurin tuntevat asiantuntijamme auttavat yritystäsi esim. myynnin käynnistämisessä sekä jakelukanavien ja verkostojen luomisessa puhumattakaan paikallisen bisneskulttuurin tuntemisesta.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä

Jukka Lassila

Toimitusjohtaja

etunimi.sukunimi@yrityskehitys.com

050 1810

b20862_8777b1d1541d4502809a4507afa99649~mv2_d_1536_1920_s_2.jpg

Åsa Hagberg-Andersson

Country & Sales Manager

firstname.lastname@venturedevelopment.se

+4670 446 4130

åsa.jpg
Ota yhteyttä - Fia

Yhteystiedot

Venture Development Nordic AB

Blekholmstorget 30 F - UMA Kungsbron

111 64 Stockholm

 

Tel. +4670 446 4130

e-mail: asa.hagberg-andersson(a)venturedevelopment.se
www.yrityskehitys.com

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page