top of page

Laukaalainen KEOX tähyää kansainvälisille markkinoille uudella jäteastiapesurilla

Keox Oy on kehittänyt uuden Keoxer- jäteastiapesurin, jonka ansiosta samalla autolla voidaan hoitaa sekä tyhjennys että jäteastioiden pesu. Uusi tuote on ekologinen ja säästää huomattavasti myös työaikaa ja kustannuksia. Laite on jo herättänyt maailmanlaajuisesti kiinnostusta alan toimijoissa. Keoxer-pesuri voi hyödyntää luonnonvesiä ja suolaista merivettä. Pesurissa on veden kierrätys ja suodatus ja vesi voidaan lämmittää yli 60 asteiseksi. 


Jatkuvasti kiristyvistä maailmanlaajuisista ympäristönormeista ja EU–direktiiveistä johtuen on odotettavissa, että jätteidenkäsittelyyn liittyvien tuotteiden ja palvelujen markkinat kasvavat merkittävästi tulevaisuudessa.  Keox Oy toimii jo nyt kotimaan, Keski-Euroopan ja Ruotsin markkinoilla, mutta uuden tuotteen avulla yritys tavoittelee huomattavaa kasvua myös muilta markkina-alueilta, kuten Lähi-Idästä.


”Meillä on erittäin hyvä tietämys ja laaja kokemus uuden tuotteen kohdesegmenttien tarpeista. Jäteastian pesukoneen prototyyppi on kehitetty ja testattu, ja nyt on aika lähteä maailmalle”, kertoo toimitusjohtaja Heikki Elomaa Keox Oy:ltä.  ”Saimme Tekesiltä rahoituksen tähän projektiin ja yhdessä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa käynnistimme käytännön työn kansainvälistymisessä”, Heikki jatkaa.


”Cleantech on kiinnostava markkina maailmanlaajuisesti. Lähi-Idässä Keoxin innovaatio herätti välittömästi kiinnostusta, ja olemme jo neuvottelemassa aiesopimusta yhden toimijan kanssa siellä. Tavoitteenamme on päästä nopeasti testaamaan tuotetta todella kuumissa ja vaativissa olosuhteissa, ja samalla rakentaa kontaktiverkostoa tulevaisuutta ajatellen,” kertoo Marko Sorri Suomen Yrityskehitys Oy:ltä.


”Keoxilla on loistava tuote- ja palvelukokonaisuus ympäristönhuollon erilaisiin tarpeisiin. Uskon, että tämä uusi tuote voi olla keihäänkärki, jolla pääsemme avaamaan aivan uusia markkinoita maailmalla”, toteaa Kari Lappalainen, toinen projektin vetäjistä Suomen Yrityskehitys Oy:llä.Lisätietoja:


Keox Oy: Heikki Elomaa, puh. 050 443 1656, heikki.elomaa@keox.fi Suomen Yrityskehitys Oy: Marko Sorri, puh. 040 585 5238, marko.sorri@yrityskehitys.com Suomen Yrityskehitys Oy: Kari Lappalainen, puh 0400 722 016, kari.lappalainen@yrityskehitys.com Suomen Yrityskehitys Oy: Jukka Lassila, +358 50 1810, jukka.lassila@yrityskehitys.com


Keox Oy vuonna 2007 perustettu laukaalainen, jätteen käsittelyyn liittyviin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yritys on erikoistunut teollisuuden ja ympäristönhuollon kunnossapitoajoneuvojen valmistamiseen. Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme suurtehoimurit, imu–paineautot ja jäteautot sekä niiden lisälaitteet ja -varusteet. Valmistamme innovatiivisia, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisia tuotteita ympäristöhuoltoalan toimijoille. www.keox.fi


Suomen Yrityskehitys on yksityinen kasvuyritysten kehittämiseen erikoistunut yhtiö. Se on palvellut perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien yli 150 yritystä. Yhtiö toimii usealla paikkakunnalla sekä kansainvälisesti. Yhtiö on ollut rakentamassa mm. valtakunnallista Kasvu Open -ohjelmaa, Kasvukiihdyttämöä ja Jyväskylän Yritystehdasta. www.yrityskehitys.com

Comments


bottom of page