top of page

Suomen Yrityskehitykseen uusia osakkaita

Yritysten arvon kasvattamisen ja kasvun asiantuntija Suomen Yrityskehitys Oy vahvistaa osaamistaan kahden uuden osakkaan, KTM Marko Sorrin ja KTM Seppo Laineen, avulla.Marko Sorrilla on pitkä ja monipuolinen kokemus alku- ja kasvuvaiheen yritysten kehittämisestä erityisesti rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen. Seppo Laine on kokenut liiketoimintakonseptien kehittäjä ja muutosjohtamisen ammattilainen. Molemmat toimivat myös alku- ja kasvuvaiheen sijoittajina Suomen Yrityskehitys Oy:n lähipiirissä.


”Yritysasiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme on tärkeää, että vahvistamme yrityksemme sitoutunutta osaamispohjaa ja lisäämme resursseja toimintamme kansainvälistyessä. Uudet osakkaat ovat voimavara yrityksen kehittämisessä ja tae laajenevasta osaamisesta”, toteaa Suomen Yrityskehityksen hallituksen puheenjohtaja Erkki Poranen.


”Markon ja Sepon saaminen mukaan omistajiksi ja partnereiksi tuo lisää voimaa SYK:n asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kansainvälistämiseen”, jatkaa Jukka Lassila, Yrityskehityksen perustaja ja toimitusjohtaja.


Suomen Yrityskehitys Oy on yritysten kasvun ja arvon kasvattamisen kansainvälinen asiantuntija, jossa uskotaan asioiden valmiiksi tekemiseen. Yli kymmenen toimintavuotensa aikana yrityksen asiantuntijat ovat paitsi suunnitelleet, myös olleet mukana toteuttamassa yli 150 yrityksen liiketoiminnan kehittämistä, kiihdyttämistä ja järkeistämistä. Yrityksellä on henkilöitä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Tukholmassa ja Frankfurtissa.


Suomen Yrityskehityksen tunnetuimpia palveluita ovat Kasvukiihdyttämö-konsepti, joka auttaa yrityksiä kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa, yritysten rahoituskelpoisuutta parantava Rahoituspaneeli sekä erilaiset yritysohjelmat, kuten Valmet Venture Program.


Lisätiedot: Jukka Lassila CEO, Venture Development Finland Toimitusjohtaja Suomen Yrityskehitys Oy +358 (0)40 1510 http://www.yrityskehitys.com/

Kommentare


bottom of page