top of page

Suomen Yrityskehitys Oy vahvistaa osaamistaan terveys-, hoiva- ja hyvinvointisektorilla

Suomen Yrityskehitys Oy vahvistaa osaamistaan terveys-, hoiva- ja hyvinvointisektorin myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen saralla. Yli 20 vuotta alan suurimpien ja toimialansa johtavien finanssi-, terveys- ja hoivapalveluyritysten eri johdon tehtävissä työskennellyt Harri Turunen (53 v) on 5.3. siirtynyt Suomen Yrityskehitys Oy:n senior advisoriksi. Harri Turunen siirtyy Vetrea Terveys Oy -konsernin terveys- ja hyvinvointipalvelujen liiketoimintajohtajan tehtävistä. LinkedIn


”Olen tyytyväinen, että saimme Harrin Suomen Yrityskehitykseen. Näemme, että moni terveys- ja hoivapalvelualan yritys on rakentunut hoivataustaisen omistajansa ympärille ja tarjoaa laadukasta palvelua. Sote uudistuksen myötä toimialan osaamisvaatimukset ovat kuitenkin kasvaneet ja kasvavat erityisesti myynnin, markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen osalta. Harrin monipuolinen osaaminen ja lähes ainutlaatuisen laaja kokemus täydentävät hyvin Suomen Yrityskehityksen palvelutarjoamaa sekä Smart Care -kasvuohjelmaamme”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Lassila.


”Työ samojen tuttujen myynnin-, markkinoinnin- ja liiketoimintojen haasteiden kehittämisen parissa jatkuu, mutta jatkossa laajemmassa mittakaavassa Suomen Yrityskehityksen asiakkaiden parissa. Olen lähtöisin yrittäjäperheestä, joten siltäkin osin on omakohtaista kokemusta yrittäjyyden arjesta”, kertoo Turunen.


”Markkinassa tapahtuvat positiiviset muutokset kuten digitalisaatio ja palveluiden kysynnän voimakas kasvu väestön ikääntyessä luovat erinomaisen ympäristön uudelle liiketoiminnalle ja kasvulle. Haluamme tuoda Harrin laaja-alaisen osaamisen kasvuyritysten ulottuville. Näin luomme vankkaa kilpailuetua niin asiakkaillemme kuin Yrityskehitykselle itselleen. Vastaavaa eri terveys- ja hoivapalveluiden alueet kattavaa osaamista on vain harvoissa konsulttitoimistoissa Suomessa”, Lassila jatkaa.


Suomen Yrityskehitys Oy on yli 10 vuotta toiminut yritysten kasvun ja arvon kasvattamisen kansainvälinen asiantuntija. Yrityksellä on edustajia Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Porissa, Tukholmassa, Frankfurtissa ja Roomassa. Yrityksen asiantuntijat ovat käytännön toimenpiteillä kehittäneet yli 200 yrityksen liiketoimintaa – myynnistä kumppanuuksiin ja rahoituksesta kansainvälistämiseen.


Suomen Yrityskehityksen tunnetuimpia palveluita ovat yritysten liikevaihdon moninkertaistamiseen tähtäävä Kasvukiihdyttämö, yritysten rahoituskelpoisuutta kehittävä ja kasvurahoitusta tarjoava Rahoituspaneeli sekä yritysohjelmat, kuten Valmet Venture Program Paperit-liiketoimintayksikön toimittajille, sekä kansainvälisen kasvun palvelut.


Lisätiedot:

Jukka Lassila, toimitusjohtaja Suomen Yrityskehitys Oy / Venture Development Finland  +358 (0)50 1810 http://www.yrityskehitys.com/

Comments


bottom of page