top of page

Tervetuloa verkostoitumaan Mariaan 14.12.2016!

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN KASVUSTA!


Suomen Yrityskehitys Oy kutsuu teidät verkostoitumistilaisuuteen Maria 0-1 Startup centeriin keskiviikkona 14.12.2016 klo 15-17 (Lapinlahdenkatu 16, Helsinki).


Kutsumme teidät keskustelemaan kasvun haasteista ja tutustumaan asiantuntijoihimme sekä Marian jo ennalta suurta mielenkiintoa herättäneisiin tiloihin verkostoitumistilaisuuden ja pienen purtavan merkeissä.


Olette tervetulleita tilaisuuteen teille sopivana ajankohtana klo 15-17 välillä.Suomen Yrityskehitys – Kasvuyrityksen kumppani


Liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita Yrityskehityksellä on kasvuun, kansainvälistymiseen, rahoitukseen ja erilaisiin kehittämistoimenpiteisiin Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Saksassa ja USA:ssa. Kasvun ja kannattavuuden haasteita olemme ratkoneet jo yli 150 asiakkaan kanssa vuodesta 2005 lähtien. Tarjoamme myös kiihdyttämöpalveluita kasvuvaiheen yrityksille.


”Meidän tyylimme auttaa kasvussa ja kansainvälistymisessä on hyvin konkreettinen. Kalvosulkeisten sijaan käärimme hihat ja autamme toteutuksessa.”


Ilmoittautumiset ja lisätietoja:


Minna Nykänen ilmoittautumiset@yrityskehitys.com 050 555 1988


Comments


bottom of page