top of page

Uusia huippuosaajia hallitukseen - Keijo Mannerista puheenjohtaja ja Kaisu Karvala mukaan tiimiin

Suomen Yrityskehitys oy vahvistaa hallitustaan. Hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Keijo Manner, jolla on arvostettu ja monipuolinen työura OP-ryhmässä ja liike-elämän ja yhteiskunnan vaikuttajana.


”Monivuotinen puheenjohtajamme Erkki Poranen ilmoitti jättäytyvänsä jo viime vuoden puolella hallitustyöstä. Kiitän Erkki Porasta lämpimästi vuosien työrupeamasta yksityisen yrityskehityksen ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä hallituksessamme. Erkin 12-vuotisen puheenjohtajuuden aikana yhtiö on kehittänyt 400 asiakasyritystä kiihdyttämö- ja muilla asiantuntijapalveluilla. Se on laajentunut Helsinkiin ja valtakunnalliseksi ja tytäryhtiö on perustettu Tukholmaan. Toimintaa on kansainvälisesti mm Saksassa, Italiassa ja yhteistyökumppaneiden kautta mm USA:ssa.”

- Jukka Lassila, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja.Keijo Manner tuli yhtiön hallitukseen vuonna 2020 ja valittiin nyt yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.


"Yhtiö on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, covid-19 myötä markkina on muuttunut ja odotamme kasvua. On tärkeää, että hallitus huolehtii jatkossakin kasvun tarvitsemista yhtiön omista kehitysaskelistaan. Tässä busineksessa jatkossakin ns. suutarin lapsella pitää olla kengät"

- Keijo Manner, hallituksen puheenjohtaja

Manner on ollut OP-ryhmän lisäksi avainpaikoilla mm Keski-Suomen Kauppakamarin hallituksen puheenjohtajana, kun Kasvu Open vietiin valtakunnalliseksi sekä Jyväskylän Yliopistosäätiön valtuuskunnan puheenjohtajana.


Hallituksessa on aloittanut uutena jäsenenä kansainvälinen liiketoimintajohtaja ja vaikuttaja Kaisu Karvala. Hän toimii konsulttiyritys Access Partnershipin Euroopasta ja Britanniasta vastaavana johtajana. Hän on toiminut pitkään telecom- toimialan johtotehtävissä Euroopassa, mm pörssiyhtiö Rovion viestinnästä vastaavana johtajana ja arvostettuna vaikuttajana ja asiantuntijana yritysten EU- ja viestintäkysymyksissä.


”Olen erittäin tyytyväinen saadessamme uuteen hallitukseen kovan luokan ammattilaiset, joilla on halu vaikuttaa yhtiömme ja verkostomme aikaansaannoksiin. Arvostan Keijo Mannerin kokemusta ja pelisilmää liike-elämän murrostilanteissa. Johtamisen ja liiketalouden realiteetit ja uusiutumistarve ei varmasti toimivalta johdolta unohdu nytkään. Kaisu Karvalan monipuolinen kansainvälinen arvostettu työura on omaa luokkaansa digiteknologian soveltajana ja yritysten kasvun ja verkottumisen vauhdittajana. Kaisulla on asemapaikka Lontoossa, koti Helsingissä ja Brysselissä. Hallituksen katse on eurooppalaisessa ja globaalissa tekemisessä ja vaikuttavuudessa Kaisun myötä. ”

- Jukka Lassila, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja.


Yhtiön operatiivisesta liiketoiminnasta kotimaassa vastaa operatiivinen johtaja Hanna Kallio, jolla on pitkä kokemus asiantuntijaorganisaatioiden menestyksekkäästä johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Jukka Lassila vastaa kansainvälisistä liiketoimista sekä kasvukiihdyttämön kansainvälistämisestä.


Suomen Yrityskehitys on vahva yritysten kehittäjä ja kiihdyttämöpalveluiden tuottaja. Sen palveluiden piirissä on ollut vuodesta 2006 yhteensä yli 400 yhtiötä. Yhtiön palveluksessa on 20 alansa huippuammattilaista. Sen asiantuntijoilla on pitkä kokemus liikkeenjohdon, yrittäjyyden ja kansainvälisen kasvun saralla. Yhtiö auttaa asiakkaitaan kasvun ja kehittymisen eri vaiheissa käytännönläheisesti ja asiakasyrityksen arvoa kasvattaen. Yli 40% yrityksen uusista asiakkaista hankkii palveluita uudelleen.


Yhtiön tunnetuimpia palvelutuotteita ovat Rahoituspaneeli, Kasvukiihdyttämö ja Business Rally. Suomen Yrityskehitys oy on ollut perustamassa Kasvu Open – ohjelmaa ja Jyväskylän Yritystehdasta. Yhtiön kansainvälisen kasvukiihdyttämön päätoimipiste on Maria 01 Helsingissä, päätoimipiste Jyväskylässä ja tytäryhtiö Tukholmassa sekä sivutoimipaikka Frankfurtissa ja Milanossa. Yhtiö tekee toimialayhteistyötä mm Monialaisen kuntoutuksen ja älyhoivan kehittämisohjelmien, tekoälyn ja digiteknologian sekä teollisuuden aloilla kansainvälisesti.


Lisätietoja Jukka Lassila, toimitusjohtaja, 050-1810 www.yrityskehitys.com
Comments


bottom of page